Başarıyı paylaştılar

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye Okullararası Tenis Şampiyonası’nda büyük başarı gösteren ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul ederek kutladı.

Başarıyı paylaştılar

Türkiye Okullararası Tenis Şampiyonası’na katılarak derece elde eden ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu öğrencileri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. 

Mersin’de düzenlenen organizasyonda yıldız erkeklerde Türkiye ikinciliği ve yıldız kızlarda Türkiye dördüncülüğü elde eden ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu öğrencileri başarılarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştılar. ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kaan Selçuk ve  öğretmenlerin yer aldığı ziyarette Başkan Bozbey, başarılı sporcuları kutladı.

ÇABA SARF EDİYORUZ

Nilüfer Belediyesi olarak herkesin özellikle de öğrencilerin mutlaka sporun bir dalıyla ilgilenmesi için büyük çaba gösterdiklerinin altını çizen Başkan Bozbey, “Kurum olarak sporun tüm branşlarına destek vermeye gayret gösteriyoruz. Spora küçük yaşta başlamak çok önemli. Her zaman dediğim gibi her çocuk mutlaka küçük yaşta bir spor dalıyla uğraşmalı. O zaman ülke olarak büyük organizasyonlara katılarak başarı elde edebiliriz” dedi. Başkan Bozbey, şampiyonada derece elde eden çocukları tek tek kutlayarak ödül verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X