‘Başarmak için sabretmek gerekiyor’

Bursa Anadolu Lisesi (BAL) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen BAL Zirve’ye okulun eski mezunlarından Yemeksepeti.com kurucu ve CEO’su Nevzat Aydın ile Garanti Factoring Marmara Bölge Müdürü Tülay Kurt katıldı.

‘Başarmak için sabretmek gerekiyor’

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Konuşmacılar, burada öğrencilere kendi deneyimlerini ve başarı hikayelerini anlattı. Yemeksepeti.com’un kurucusu ve CEO’su Nevzat Aydın, sıfırdan yeni bir şey yapmanın kolay olmadığını ve başarmak için sabretmek gerektiğini söyledi. Öğrencilere okuyacakları üniversiteyi tercih etmeden önce mutlaka gidip görmelerini tavsiye eden Aydın, orada mutlu olup olmayacaklarına bakıp öyle karar vermelerini önerdi.

DOST BİRİKTİRMEK ÖNEMLİ

Garanti Factoring Marmara Bölge Müdürü Tülay Kurt da, iş hayatında başarı kazanmak kadar dost biriktirmenin de önemli olduğunu vurguladı. Kurt, ”Birlikte çalıştığınız insanların size kazandırdıkları ne yapmak istediğinizde belirleyici olabiliyor. Farklı sektörlerden insanlar tanıyın. Bu size çok şey katacaktır” dedi. Bir işte başarılı olmak için zekanın tek başına yeterli olmadığını dile getiren Tülay Kurt, zekanın sadece işi biraz daha hızlı yapabilme kabiliyeti getirdiğini söyledi. Söyleşinin ardından her iki konuğa da plaket ve BAL yazılı t-shirt hediye edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X