Başbakan Binali Yıldırım’dan ‘internet’ açıklaması

Başbakan Yıldırım, sabah saatlerinden itibaren sosyal medya sitelerine erişimdeki yavaşlamayla ilgili “Güvenlik açısından zaman zaman bu tip tedbirlere başvurulabilir, bunlar geçici tedbirlerdir, tehlike bertaraf edildikten sonra her şey normale döner.” d

Başbakan Binali Yıldırım’dan ‘internet’ açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım,  Dünya Denizcilik Günü dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

 

Başbakan Yıldırım, sabah saatlerinden itibaren sosyal medya sitelerine erişimdeki yavaşlama konusundaki bir soruya “Güvenlik açısından zaman zaman bu tip tedbirlere başvurulabilir, bunlar geçici tedbirlerdir, tehlike bertaraf edildikten sonra her şey normale döner.” şeklinde yanıtladı.

 

Yıldırım, bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın burada programları var, bizim de programımız var, bu vesileyle… Planlanan bir görüşme değil, sadece burada olduğu için uğradım, kendisine selam verdim. Bu gelişmeler hakkında da bilgi arz ettim.” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X