Başbakan Davutoğlu 7 Kasım`da Bursa`da

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Kasım günü yoğun programla Bursa`ya geliyor.

Başbakan Davutoğlu 7 Kasım`da Bursa`da
Başbakan olduktan sonra ilk kez Bursa ziyareti gerçekleştirecek olan Davutoğlu’nun programının taslak olarak hazırlandığını belirten AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, “Başkanımız ilk olarak Valilik ziyaretini gerçekleştiricek. Daha sonra Ulucami’de Cuma namazını kılacak. Sonra Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Büyükşehir ardından Merinos AKKM’de 3 gün sorecek olan Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısının açılış konuşmasını yapacak. Hemen ardından 20 civarında açılış gerçekleştirecek.
 
Görükle’deki Bursa Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Yıldırım Belediyesi’nin Akçağlayan’da yaptırdığı İmam Hatip Lisesi, İnegöl Devlet Hastanesi ve Samanlı bağlantı yolunun açılışlarını barkovizyon bağlantısıyla yapacak. Bunların haricinde 16 civarında daha açılışı temsili kurdele kesimiyle gerçekleştirecek. Buradaki programın ardından da il başkanlığımızı ziyaret edecek. Sonra tekrar Merinos AKKM’ye giderek Fuaye Salonu’ndaki BTSO’nun “Ekonomiye Değer Katanlar” ödül töreni programına katılacak. Geceyi de Bursa’da geçirdikten sonra sabah saatlerinde Bursa’dan ayrılacak” diye konuştu.
 
Torun, programın taslak olduğunu belirtirken, değişikliklerin ve ekstra programların da eklenebileceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X