Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Başbakan Davutoğlu, Şanlıurfa’da

Başbakan Davutoğlu, Suruç’ta yaşanan terör saldırısına ilişkin yetkililerden bilgi almak ve yaralıları ziyaret etmek üzere özel uçak “ANA” ile saat 10.52’de Şanlıurfa’ya geldi. Davutoğlu, saldırı nedeniyle yaralananları hastanede ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu, Suruç'ta yaşanan terör saldırısına ilişkin yetkililerden bilgi almak

Şanlıurfa’da bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suruç’ta dün gerçekleştirilen terör saldırısında yaralananların tedavi gördüğü Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne geldi.

 

Hastane önünde yetkililer tarafından karşılanan Davutoğlu, daha sonra yaralıların tedavi gördüğü bölüme geçti.

 

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Başbakan Davutoğlu’nun yaralıların sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığı belirtildi.

 

Davutoğlu, 40 dakika süren ziyaretinin ardından hastaneden ayrılırken, aynı hastanede bulunan bir çocuğun, “Başbakanım buraya da gelin” şeklinde seslenmesi üzerine, yeniden binaya girerek çocuğun yanına gittiği ifade edildi.

 

Başbakan Davutoğlu’na ziyaretinde eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa milletvekilleri ve diğer yetkililer eşlik etti.

 

Başbakan Davutoğlu, hastane ziyaretinin ardından, Şanlıurfa Valiliğine geçti.


Avatar Seç KAPAT
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen, 2026 Öğretmenlik Meslek
Sıradaki Haber Öğretmenlik sınav giriş belgeleri erişime açıldı