Başbakan kadına vurdu

Kanada Federal Parlamentosu, önceki akşam oturumunda Başbakan Justin Trudeau ile muhalefet milletvekillerinin arbedesine sahne oldu ve ‘Dünyanın en seksi başbakanı’ olarak anılan Trudeau bir kadın vekile dirseğiyle vurdu.

Başbakan kadına vurdu

Parlamentoda, görüşmeleri tamamlanan ötanaziyi serbest bırakma yasasının oylamalarına geçildiği sırada, ana muhalefet partisi Muhafazakarlar ile diğer muhalefet partisi Yeni Demokratlar’a mensup milletvekillerinin akışı yavaşlattığını düşünen Başbakan Trudeau, bir anda oturduğu yerden kalkarak ayaktaki grubun yanına geldi. Burada  milletvekili Gord Brown’ı kolundan tutarak çeken  Trudeau, dirseği ile de Yeni Demokrat Parti  milletvekili Ruth Ellen Brosseau’nun göğsüne vurdu.

Daha sonra gelen tepkiler üzerine yeniden söz alan Başbakan Justin Trudeau, ‘amacım kimseyi incitmek ya da canını yakmak değildi. Sadece yavaşlatılan akışı hızlandırmak istedim. Özür dilerim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X