Başbakan Yıldırım: Şimdi zaman Türkiye’yi şaha kaldırma zamanıdır

Başbakan Yıldırım “Bir daha 27 Mayıs’lar, 12 Mart’lar, 12 Eylül’ler, 28 Şubat’lar, 15 Temmuz’lar olmasın diye millet el koydu meseleye. Artık yönümüzü geleceğe çevirdik, büyük hedeflere yürüyoruz. Şimdi zaman Türkiye’yi şaha kaldırma zamanıdır” dedi.

Başbakan Yıldırım: Şimdi zaman Türkiye’yi şaha kaldırma zamanıdır

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Kayseri Kadın Kolları İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada “Bir daha 27 Mayıs’lar, 12 Mart’lar, 12 Eylül’ler, 28 Şubat’lar, 17-25 Aralık’lar, 15 Temmuz’lar olmasın diye millet el koydu meseleye. 16 Nisan halk oylamasıyla dediniz ki ‘artık söz de karar da milletindir.’ Artık yönümüzü geleceğe çevirdik, büyük hedeflere yürüyoruz. Şimdi zaman Türkiye’yi şaha kaldırma zamanıdır. Şimdi zaman Türkiye’yi 100’üncü yılının hedeflerine ulaştırma zamanıdır. Şimdi zaman Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin cumhurbaşkanı yapma zamanıdır.” dedi.

Başbakan Yıldırım: “24 Haziran’da Türkiye üzerinde oynanan ekonomik ve siyasi oyunlar bozulacaktır.” diye konuştu.

“Kurmaya çalıştıkları çatı uçtu gitti”

Yıldırım, şöyle devam etti:

“24 Haziran’la ilgili zafer nutukları attılar ama çıkıp ‘adayım’ diyemedi ana muhalefet partisi başkanı. Allah aşkına, Türkiye’nin ana muhalefet partisinin başkanı doğal olarak, cumhurbaşkanı adayı olarak meydanlara çıkmıyorsa, millet niye oy versin, niye güvensin? Niye iktidar yapsın?

Millet öyle bir rüzgar estirdi ki bunların kurmaya çalıştığı çatı uçtu gitti.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X