Başbakan’dan engellilere müjde!

Başbakan Davutoğlu, “Engelli vatandaşlarımızdan kendi işlerini kuranlara 36 bin Türk Lirasına kadar hibe vermeyi kararlaştırdık” dedi.

Başbakan’dan engellilere müjde!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda, iki konuda vatandaşlara müjde sunmak istediğini söyledi.

Davutoğlu, “Engelli vatandaşlarımızdan kendi işlerini kuranlara 36 bin Türk Lirasına kadar hibe vermeyi kararlaştırdık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yaptığı çalışmayla, kendi işini kuruyorsa engelli vatandaşlarımızın hepsine…Kredi değil bu. Faizsiz kredi değil. 36 bin liraya kadar hibe” dedi. 

Davutoğlu, ayrıca 250 milyon fidan dikme kampanyası başlatacaklarını belirterek, “Önümüzdeki altı ayda 250 milyon fidan dikeceğiz. Bu, şimdiye kadar sürdürdüğümüz kampanyaların bir devamı. Bunun için de İŞKUR bünyesinde altı ay fidan dikimi ve bakımı için 120 bin vatandaşımızı istihdam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde ayrıca bir istihdam paketi ile diğer sosyal ve ekonomik ağırlıklı paketlerle vatandaşlarımıza güzel müjdeler vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X