Başbakan’ı duygulandıran şiir

Bursa’daki mitingin ardından valiliği ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, minik Ecenaz’ın okuduğu ‘Bayrak’ şiiri ile duygulandı.

Başbakan’ı duygulandıran şiir

Ankara’daki patlama sonrası ilk kez “barış ve kardeşlik” mitinginde Bursalılarla Gökdere’de buluşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra Bursa Valiliği’ne ziyarette bulundu. Başbakan Davutoğlu’nu Vali Münir Karaloğlu ve Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencileri karşıladı. Davutoğlu’na çiçek takdim eden öğrencilerden 6 yaşındaki Ecenaz Sönmez, okuduğu ‘Bayrak’ şiiri ile büyük takdir topladı. Davutoğlu, başından sonuna kadar büyük bir dikkatle dinlediği şiirin ardından minik öğrencilere üzerine imzasını attığı Türk bayrağı hediye etti. Öğrencileri alınlarından öpen Davutoğlu, daha sonra valilik binasına geçti. 

İlk defa Başbakan Davutoğlu’nu yakından gördüğünü belirten minik Ecenaz, “Çok heyecanlandım. Daha önce televizyondan veya telefonlardan görmüştüm. İlk defa bu kadar yakından gördüm. Bize bayrak ve hediyeler verdi” diyerek, ‘Bayrak’ şiirini basın mensuplarına da okudu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X