Başhekim silahlı saldırıda yaralandı

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde medikal firması çalışanı olduğu belirtilen bir kişi, makamında başhekimi vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan başhekim ve saldırgan ameliyata alındı.

Başhekim silahlı saldırıda yaralandı

Elazığ’da, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. M. Said Belirgen, makam odasında, medikal firma temsilcisi olduğu iddia edilen bir kişi ile tartıştı. Tartışma sonrası firma temsilcisi, başhekime ateş açtı. Saldırgan, aynı silahla kendisini de vurdu. Olayda ağır yaralanan başhekim ve firma temsilcisi ameliyata alındı.

Saldırının alacak meselesi yüzünden çıktığı iddia ediliyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Elazığ Valiliği’nden de bir açıklama geldi. Açıklamada, saldırının saat 11.45 sıralarında Berilgen’in hastanedeki makam odasında gerçekleştiği bildirildi. 

Ağır yaralanan Berilgen’in hastanede tedavi altına alındığı kaydedilen açıklamada, “Kimliği tespit edilen saldırgan olay akabinde intihar girişiminde bulunmuş ve tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili geniş çaplı adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. Başhekim Berilgen’e Allah’tan şifa diliyor, dualarınızı bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X