Başına gelmişti! Demet evine icra gelen ünlü ismin borcunu ödedi

Okan Kurt’un aile şirketinin borçlarından dolayı evine haciz gelen Demet Akalın, dün Seçkin Piriler’e olan borcundan dolayı evine haciz gelerek arabasına el koyulan Meral Kaplan’ın borcunun bir kısmını ödedi.

Başına gelmişti! Demet evine icra gelen ünlü ismin borcunu ödedi

20 yıllık oyuncu dostu Meral Kaplan’la arası açılan Seçkin Piriler, eski dostunun Ortaköy’deki evine 25 bin 450 TL’lik borcunu alamadığı gerekçesiyle haciz gönderdi.

Borçtan dolayı Kaplan’ın arabasına el konuldu. Yaşanan olaya çok üzülen Demet Akalın, Kaplan’ın borcunun bir kısmını ödeyerek arabasına el konulmasını engelledi.

meral kaplan ile ilgili görsel sonucu

DEMET, MERAL’İN BORCUNU ÖDEDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programının yayınlanan habere göre eylül ayında eşi Okan Kurt’un aile borçlarından dolayı evine haciz gelen ve eşyalarına el konulan Demet Akalın, dün evine haciz gelen Meral Kaplan’a destek oldu. Akalın, Seçkin Piriler’e olan 25 bin 450 TL’lik borcundan dolayı evine haciz gelerek arabasına el konulan Kaplan’ın borcunun 10 bin 500 TL’lik kısmını ödeyerek işlemleri durdurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X