Başiskele Belediyesi Nilüfer’i inceledi

Kocaeli’ne bağlı Başiskele Belediyesi, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek projeler ve uygulanan sistemler hakkında bilgi aldı.

Başiskele Belediyesi Nilüfer’i inceledi

Birçok belediye Nilüfer Belediyesi’nin projelerini mercek altına alıyor. Son olarak Kocaeli’ne bağlı Başiskele Belediyesi Nilüfer’i ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde gördü.  Başiskele Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Hüseyin Ayhan ile Hukuk İşleri ve Teftiş Kurulu Müdürü Işık Ballıcalı’nın önderliğindeki 7 kişilik heyet, Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Çalışmaları yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulunan heyet, insan kaynakları uygulamaları, EFQM deneyimi, süreç yönetim sistemi, iş ofisi, bilgi işlem sistemi, ar-ge ve inovasyon hakkında detaylı bilgilendirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X