‘Başka partilere oy vermeyin biz Kızılay değiliz’

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili adayı Deniz Baykal, partililere ‘Barajı geçsin’ anlayışıyla başka partilere oy verilmemesi telkininde bulunarak ‘Biz Kızılay değiliz, biz CHP’yiz. Değerlerimiz, ilkelerimiz,iddiamız ve her bir oyumuza ihtiyac

‘Başka partilere oy vermeyin biz Kızılay değiliz’

Baykal, Gazipaşa İlçe Örgütü’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. İlçe yöneticileri ve partililer tarafından karşılanan Deniz Baykal, ilçe binasında partililere seslendi. 

Ak Parti iktidarının artık sonunun geldiğini söyleyen Deniz Baykal, ‘Kurumların ve yetkilerinin içi boşaltıldı. Bütün bunların altında yatan amaç keyfi bir iktidarı tesis etmek. Biz ileri demokrasiden vazgeçtik normal demokrasi olsa bize yetecek’ dedi.

AMAN GEVŞEMEYELİM

 

7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin geleceğinin belirleneceğini vurgulayan Deniz Baykal, şunları söyledi: ‘Bu seçim Türkiye’de yalanla gerçeğin karşı karşıya geleceği bir seçim olacak. Doğru, dürüst, söylediğini açıkça söyleyen, kafasının arkasında ince hesap olmayan, söylediğinin hesabını verebilecek bir siyaset anlayışını Türkiye’de tekrar etkili kılmak zorundayız. Ben günlerdir yollardayım, aman gevşemeyelim. Sizin bir şeyleri anlamanıza, öğrenmenize ihtiyaç yok. Her şeyi biliyorsunuz ama gevşemeyin. ‘Bu defa olacak, bu defa olmadı’ gibi bu duygulara sakın teslim olmayın. Şimdi en hassas zaman. Morali bozmayalım, heyecanı, şevki kaybetmeyelim. Gazipaşa her zaman olduğu gibi bu işin öncüsü olsun.’

İLKELERİMİZ VAR

Türkiye’nin CHP’ye şiddetle ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Deniz Baykal, ‘barajı geçsin’ anlayışıyla başka partilere oy verilmemesi telkininde bulundu. Baykal, ‘Merhametten maraz doğar. Biz Kızılay değiliz, biz CHP’yiz. Değerlerimiz, ilkelerimiz, iddiamız var. Her bir oyumuza ihtiyacımız var. ‘Yeni oy alalım’ diyoruz bir yandan da oraya, buraya savurmak olacak iş değil’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X