Başkale Belediyesinden Kadın Kooperatifine Destek

Başkale Belediyesi ile Bostaniçi Kadın Kooperatifi (BİKAD-KOOP) arasında, Kadın Destek Çevre ve İşletme Kooperatifinin Geliştirilmesi ve İşbirliği Sağ…

Başkale Belediyesinden Kadın Kooperatifine Destek

Başkale Belediyesi ile Bostaniçi Kadın Kooperatifi (BİKAD-KOOP) arasında, Kadın Destek Çevre ve İşletme Kooperatifinin Geliştirilmesi ve İşbirliği Sağlanması amacıyla protokol imzalandı. BİKAD-KOOP adına protokolü imzalayan Necla Bakır, kadın kooperatiflerine belediyelerin bu yönlü destek vermesini anlamlı bulduklarını belirterek, imzalanan protokolle desteklerini aktif sunan Başkale Belediyesine teşekkür etti. Belediye adına protokole imza atan Başkale Belediyesi Eş Başkanı Aynur Tarhan, kadın kooperatiflerinin gelişmesi ve genişlemesi konusunda belediye olarak her zaman destek sunacaklarını dile getirdi. Tarhan, bunu yaparken kadını ekonomiye kazandırarak, ilçede bir çok projeyi hayata geçirmeyi amaçladıklarını söyledi. Kadınlara her türlü fırsatın ve imkanın sağlanması için bu tür projelerin devam edeceğini belirten Tarhan, sözlerini şöyle tamamladı: “Proje dahilinde üretilecek olan ürünlerimizi şuan projesi bitme aşamasında olan Kadın Emek Pazarında çok rahat ve kolay bir şekilde sergilenerek satışa sunabilme imkanını sağlayacağız.” Program, tarafların protokolü imzalamasıyla sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X