Başkan adayları belli oldu

11-19 Ocak 2016 tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlık adaylığı için Divan Başkanlık Kurulu’na resmi başvuru yapan adaylar belli oldu.

Başkan adayları belli oldu

Bursaspor’da başkan adayları başvuru dilekçelerini Divan Başkanlık Kurulu’na teslim etti.

 

Başkan adayları sırasıyla 1. aday Burhan ILGIN, 2. aday Cevdet YILDIZ, 3. aday Ersin KURTULUŞ, 4. aday Recep GÜNAY, 5. aday Ali AY, 6. aday Timur NOYAN, 7. aday Burhan VATAN adaylık başvurularını Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’na sundular.

 

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı’ndan açıklama

 

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’nın basın bildirisini medya mensuplarına okudu: “Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’nun, Bursaspor başkan adaylarımızdan görüş ve arzularıdır. Bursaspor Kulübü’nü artık kendi işyerimiz gibi görmekten ve yönetmekten vazgeçelim…

 

Sportif ve idari alanda yetki ve sorumluluğu tek elde toplamak, transfer-harcama-yatırım ve satış gibi konularda işin uzmanlarına danışmadan karar vermek, onarımı imkansız sonuçlar ortaya çıkarıyor. Yöneticiler, iş elbisesi ve eşofman giyenlere doğrudan müdahale etmemeli…

 

Finansal konularda geleceğe dönük bir projeksiyon yapmadan ve bütçe tekniği uygulamadan, başkan ve yönetici inisiyatifi ile hareket etmenin sonucunda gelinen noktada büyük bir borç ortaya çıkmaktadır. Başkan ve yönetimler  sorumluluklarının iki kongre arasında sınırlı olduğunu düşünmesin, tarihe karşı bir sorumluluk taşıdıklarını da farketsinler. Kulübü yönetenler sadece genel kurula değil, kamuya açık ve hesap verebilir refleksler geliştirmeliler. Bu uyarıları şimdiden yapıyoruz ki, Başkan adayları kongreden sonar Divan Kurulu’nu kendilerine rakip ya da muhalefet olarak görmesinler”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X