Başkan adayları için son gün bugün

11 veya 19 Ocak’ta yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkan adayları bugün Divan Başkanlık Kuruluna başvurmak zorunda.

Başkan adayları için son gün bugün

Bursaspor’da 11-19 Ocak’ta yapılacak olağanüstü genel kurul için süreç bugün resmen başlıyor. Başkanlığa talip olmak isteyen isimler saat 13.00 ile 17.00 arasında başvurularını Divan Başkanlık Kurulu’na verecek. Yeşil beyazlı kulüpte genel kurulun ilk oturumu 11 Ocak, çoğunluk sağlanamazsa kongre 19 Ocak’ta yapılacak. Bursaspor’da bugüne kadar başkan adayı olduğunu açıklayan Timur Noyan bulunuyor. Kulislerde Osman Çelik, Ali Ay, Hüseyin Akdemir ve Burhan Vatan’ın da isimleri de geçiyor.

17.00’DE SONA ERİYOR

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 11 Ocak’ta gerçekleşecek olağanüstü genel kurul toplantısı için başkan adaylarının tüzüğün 17/2’nci maddesi gereğince bugün 13.00-17.00 saatleri arasında başvurularını Özlüce Tesisleri’nde Divan Başkanlık Kurulu’na yapmaları gerektiğini belirtti. Sevinç, adayların yönetim, denetleme ve disiplin kurulu asil ve yedek listelerin ise 9 Ocak Cumartesi günü Özlüce Tesisleri’nde 13.00-17.00 saatlerinde teslim edilmesi gerektiğini bildirdi.

KULİSLERDE NELER OLUYOR? 

Timur Noyan’a kim ‘çekil’ dedi. Başka aday veya adaylar çıkacak mı?

Bursaspor’da yaklaşan kongre öncesi başkan adayları bugün netleşecek. Kulisler oldukça hareketli. Timur Noyan’ın adaylığı mevcut ancak Osman Çelik, Ali Ay, Burhan Vatan ve Hüseyin Akdemir isimleri konuşuluyor. Eski yöneticilerden Osman Çelik, ‘Bu dönem yarış değil birlik zamanıydı. Ben kimseyle yarışmak istemiyorum. Henüz kararımı vermedim bekliyorum’ dedi.

AKDEMİR SÜRPRİZ YAPABİLİR

Burhan Vatan ise, ‘Arkadaşlarımla sürekli konuşuyoruz. Biz göreve hazırız. Ancak yarın -bugün- kesin kararımızı vereceğiz. Aday olursak önemli isimler bulunacak ekibimizde’ diye konuştu. Mevcut yönetimden daha önce istifa eden Hüseyin Akdemir’in aday olmayı düşündüğü ve Timur Noyan’ı arayarak ‘Adaylıktan çekil. Tek aday olarak seçime gireyim’ şeklinde bir konuşma yaptığı Noyan’ın ise bunu kabul etmediği kulislere düşen son dakika gelişmesi. 

ALİ AY ÇIKABİLİR

Ali Ay cephesinde ise sıcak saatler yaşanıyor… Erkan Körüstan yönetiminde görev yapan ve bir dönem yine adaylığı gündeme gelen Ali Ay’ın, ekip arkadaşlarıyla birlikte sıkı bir çalışma yaptığı ve bugün büyük ihtimalle adaylık başvurusu yapacağı ifade edildi. Ali Ay’ın, maddi anlamda da güçlü bir ekip yaptığı öne sürüldü.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X