Başkan AK, Gecekonduda Yaşayan 2 Aileye Konuk Oldu

Ramazan’da ev ziyaretlerini sürdüren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Uyanış Mahallesi’nde gecekonduda yaşayan 2 aileye misafir oldu.

Başkan AK, Gecekonduda Yaşayan 2 Aileye Konuk Oldu

Ramazan’da ev ziyaretlerini sürdüren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Uyanış Mahallesi’nde gecekonduda yaşayan 2 aileye misafir oldu. Önce Şenay – İlhan Demir çiftinin evine konuk olan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a eşi Hatice Ak ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu da eşlik etti. 12, 9, 6, 4 yaşlarında 4 çocuk sahibi Şenay Demir Başkan Ak’ı karşısında görünce sevincini gizleyemedi. Çocukları Ekrem (9) ile Sevda (4) misafirlerini karşılayan Şenay Demir’in eşinin psikolojik rahatsızlığı nedeniyle çalışamadığı, evin geçimini Şenay Demir’in karşıladığı öğrenildi. Çocuklardan Ekrem’e Kuran-ı Kerim ile Türk Bayrağı hediye eden Başkan Ak, “Karnene bakayım, derslerin nasıl” dedikten sonra başarılı çocuğu harçlıkla da ödüllendirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu da “bayrağı bayramlarda evine asarsın” dedi. Sevda’ya da bebek hediye eden Başkan Ak’ın dikkatini evde kafeste yaşayan 2 kuş çekti, kuşların isimlerini Sevda’ya soran Ak, “Boncuk ve Maviş onların adı” cevabını aldı. Daha sonra evden ayrılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile eşi Hatice Ak aynı mahallede yaşayan ve Elif (7), Buğlem (5), Hira Nur (3) adlarında 3 kızı olan Metin – Dilek Aydan çiftinin konuğu oldu. Başkan Ak, “Seninle tanışalım mı? Ben Mustafa Ak, Keçiören Belediye Başkanıyım. Kaça gidiyorsun?” diye sordu. “Üçe geçtim” diyen Elif’e karnesini soran Başkan Ak, “İyi” yanıtını alınca harçlıkla ödüllendirdi. Çocukların Kuran Kursuna gittiğini de öğrenen Başkan Ak, onlara Kuran- Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Çocukların yüzme öğrenmek istediklerini söylemesi üzerine “biraz daha büyüyün yüzme kurslarımıza gelin” dedi. En küçük Hira Nur başta olmak üzere 3 kıza da bebek hediye eden Başkan Ak, küçük kızlara mutlaka eğitimlerine devam etmeleri tavsiyesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X