Başkan Ak “Halk Günü” buluşması için Yayla Mahallesi’nde

Her hafta gerçekleştirdiği ’Halk Günü’ buluşmalarını belediyenin dört duvarı arasından çıkararak mahallelere taşıyan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa…

Başkan Ak “Halk Günü” buluşması için Yayla Mahallesi’nde

Her hafta gerçekleştirdiği ’Halk Günü’ buluşmalarını belediyenin dört duvarı arasından çıkararak mahallelere taşıyan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu hafta Yayla Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Melih Gökçek Camii’nde kıldığı Cuma namazının ardından Yayla Mahallesi’nde kurulan tıra giden Başkan Ak, vatandaşlarla buluştu. ’Halk Günü’ buluşmasında vatandaşlara çay ve limonata ikram eden Başkan Ak, çocuklara da puzzle hediye etti. Göreve geldiği tarihten bugüne aralıksız devam ettirdiği buluşmalar sayesinde Keçiörenlileri yönetime ortak eden Mustafa Ak, tespit ettiği sorunlara anında müdahale ediyor. Katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışını ilke edindiğini belirten Mustafa Ak, ’Halk Günü’nde vatandaşların taleplerini, görüş ve önerilerini dinlediğini kaydederek, “Halk için hizmet üretirken halkın sesine de kulak vermek gerekir. Vatandaşımız seçtiği Belediye Başkanına bir adım mesafede olabilmeli, istediği zaman ulaşabilmeli. Biz makamda oturmayı değil, vatandaşlarla beraber olup sorunlara birlikte çözüm üretmeyi, Keçiören’i birlikte yönetmeyi tercih ediyoruz. Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz” dedi. Sorunlara zamanında müdahale ederek çözüm için belediyenin yetkili birimlerini harekete geçirdiğini söyleyen Başkan Ak, “Çünkü vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Her zaman bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” mesajını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X