Başkan AK’a Vizyon 2023’den Ödül

Vizyon 2023 dergisinin 2014’ün En’leri Ödül Töreni’nde “Yılın Belediye Başkanı” ödülünün sahibi Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak oldu. JW Marr…

Başkan AK’a Vizyon 2023’den Ödül

Vizyon 2023 dergisinin 2014’ün En’leri Ödül Töreni’nde “Yılın Belediye Başkanı” ödülünün sahibi Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak oldu. JW Marriott Oteli’nde düzenlenen ödül töreni bürokrasi ve siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın Yılın Bakanı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’in Yılın Bakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu’nun Yılın Milletvekili ödülüne layık görüldüğü gecede, Yılın Belediye Başkanı ödülü de Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a verildi. Ödülünü Orhan Erdem’in elinden alan Başkan Ak, “Bu ödüller bizim için bir teşvik, bir motivasyon. Hizmeti daha iyi yapabilmek, daha iyi hizmet edebilmek adına bu ödülü önemsiyoruz. Vizyon 2023’e teşekkür ediyorum ve bu ödülü tüm Keçiörenliler adına alıyorum” diye konuştu. Orhan Erdem ise, Vizyon 2023’ün Türkiye’nin geleceğine katkı sağlamak için kurulmuş bir dergi olduğunu belirterek, “Türkiye yeni bir ufka açılmak durumunda. Bu da ancak yeni bir anayasa ile olur. Çünkü halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanı var, bunun getirdiği yeni beklentiler var. İnşallah halkın oyları bu yönde gelişir. Çünkü bu coğrafya bunu bekliyor. Müslüman ülkelerin birçoğu sıkıntılı. Türkiye gibi güçlü ve yıllarca bu coğrafyaya hizmet etmiş bir imparatorluğun bakiyesi olan ülkeden böyle bir sorumluluğu herkes bekliyor” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle öğrencilere 700 bin tablet bilgisayarın dağıtıldığını hatırlatan Erdem, “Bir ders kitabını bulamayıp günlerce beklediğimiz bir dönemden bugün sıralarında kitapları, defterleri, hatta tablet bilgisayarları verilen ve kara tahta yerine etkileşimli tahtası olan sınıflara kavuştuk. İnşallah bu istikrarı hep birlikte devam ettiririz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X