Başkan Aktaş’tan Efeler’e moral…

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yarın başlayacak kupa maçları öncesi Efeler’e moral verdi… 3 gün sürecek AXA Sigorta Kupa Voley’a yarın Bingöl Solhanspor maçıyla start verecek olan Bursa ekibine başarı dileyen Başkan Aktaş, “Sizin yapacağınız doğru şeyler şehre örnek olacak” dedi…

Başkan Aktaş’tan Efeler’e moral…

AXA Sigorta Efeler Ligi’ndeki temsilcimiz Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi ilk ciddi provasını yarın İzmir’de başlayacak ve 3 gün sürecek olan AXA Sigorta Kupa Voley’de verecek… Galatasaray, Cizre Belediyespor ve Bingöl Solhanspor ile zorlu karşılaşmalar oynayacak olan takıma Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş moral verdi. Heyecanlı bir kaliteli bir ekip olduklarını ifade eden Başkan Aktaş, sporculara şu konuşmayı yaptı:

“Sizin yapacağınız doğru şeyler şehre örnek olacak. Bunları başarılarla taçlandırmak işin zevkini daha da artıracak. Aynı zamanda şehre de o heyecanı yaymak lazım. Bu biraz da sizin enlinizde ve ortaya koyacağınız performansla alakalı. Bursa büyük bir şehir. Biz niye dolu tribünlerle maçlar oynamayalım. Niye bir heyecan dalgası oluşturmayalım. İnşallah beraber güzel işler yaparız. Bu şehirde bunun güzel bir karşılığı var. Önce kupa maçlarında ardından ligde başarılar diliyorum.”

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer de, “Güzel bir kadro kurduk. Güzel bir ekip oldunuz. Beraber kazanıp bu işi birlikte başaracağız. Başkanımızın voleybola katkıları ortada. Yine büyük katkısı devam ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Levent Zoroğlu ise ‘İnşallah Bursa’da oyuncularımız, teknik ekibimiz ve yönetimimizle birlikte güzel işler yapacağız. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Doburca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer, Yönetim Kurulu Üyesi Y. Emre Gelen, Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nurullah Yıldız, Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım AŞ Genel Müdürü Semih Polat, teknik ekip ve sporcular katıldı.

İlk sınav Bingöl’le

Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Kupa Voley’de ilk maçına bugün çıkacak. Tek devreli lig usulüne göre gerçekleştirilecek grup maçlarında Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, bugün saat 18.30’da İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde Bingöl Solhanspor’la karşı karşıya gelecek. 4’erli 3 grup oynanacak maçlar sonunda ilk 2’ye giren ekipler adını çeyrek finale yükselecek…

MAÇ PROGRAMI

Yarın ((İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksi)
18.30 Bursa Büyükşehir Belediyespor-Bingöl Solhanspor (TVF Voleybol TV)

2 Ekim 2021 Cumartesi (İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksi)
17.30 Cizre B.-Bursa Büyükşehir Belediyespor (TVF Voleybol TV)

3 Ekim 2021 Pazar (İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksi)
15.30 Galatasaray-Bursa Büyükşehir Belediyespor (TVF Voleybol TV)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X