Başkan Aktaş’tan gençlerle birlikte

UÜ İnegöl Meslek Yüksekokulu Kültür Sağlık ve Spor Topluluğu’nun ‘Gençlerle Yüz Yüze’ programının konuğu Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu.

Başkan Aktaş’tan gençlerle birlikte

SADULLAH ORGAN

 

Öğrenciler, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan Bursa ile İnegöl arası toplu taşıma ücretlerinde iyileştirme olması ve okul önüne kadar hizmetin getirilmesi, ayrıca okul güvenliğinin sağlanması gibi taleplerde bulundu.

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen programa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kültür Sağlık ve Spor Topluluğu’ndan sorumlu Öğretim Görevlisi Tolga Bahadır Şimşek, Kültür Sağlık ve Spor Topluluğu Başkanı İbrahim Çakmakçı katıldı. Söyleşide Başkan Aktaş öğrencilerin kendilerini geleştirmek zorunda olduklarına dekkat çekti. Aktaş, ‘Üniversite okumanın hiçbir esprisi yok. Önemli olan okuduğunuz bölümle alakalı kendinizi yetiştirmiş olmanız gerekiyor. Artık bu yarış büyük bir yarış. Türkiye büyüyor. Nitelikli iş gücüne ihtiyaç var ve farklı, ayrıcalıklı olanlar ön planda’diye konuştu. 

Başkan Aktaş, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını ve taleplerini aldı. Söz alan öğrenciler, Bursa’dan İnegöl’e gelerek eğitim almaya çalıştıklarını, ulaşım konusunda ücretlerin fazla olduğunu ve ulaşımın okul önüne kadar sağlanmasını istediler. Bazı öğrenciler ise, okulda güvenliğin az olduğunu söylediler. Başkan Aktaş ise, Bursa ile İnegöl ulaşımının BURULAŞ ile uyumlu hale getirileceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X