Başkan Aktaş’tan ilk nikah

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni ünvanıyla ilk nikahını Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, eski bakanlar Faruk Çelik, Efkan Ala ve Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Aydın Ofluoğlu ile Burak Şimşek şahitliğinde İnci Çelik ile

Başkan Aktaş’tan ilk nikah

FERİT TELSEREN

Orhan Köfte’nin sahibi Orhan Çelik ve eşi Nurhan Orhan’ın kızları İnci Çelik’le işadamı Afrim Kazımlar ve eşi Asiye Kazımlar’ın İç Mimar oğulları Murat Kazımlar, hayatlarını görkemli bir düğünle birleştirdi. Nikahlarını kısa süre önce Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Alinur Aktaş’ın kıydığı çiftin şahitliklerini ise eski bakanlar Faruk Çelik, Efkan Ala ve Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Aydın Ofluoğlu ile Burak Şimşek üstlendi. Alinur Aktaş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı ünvanıyla nikahını kıydığı ilk çift olan İnci Çelik ile Murat Kazımlar’ın yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. Çifte nikah cüzdanlarını Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X