Başkan Aktaş’tan öğrencilere müjde: Yeniden yüklenecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, okulların kapalı kaldığı süre boyunca öğrenci abonmanlarının yeniden kartlara yükleneceğini söyledi.

Başkan Aktaş’tan öğrencilere müjde: Yeniden yüklenecek

DERYA DEMİR PINAR

Aktaş, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, abonman kullanan öğrencilere müjdeli haber verdi. Aktaş, ”Okul tatil sürecinin başladığı andan itibaren abonman hakları olan kişilere, okul başladıktan sonra kartlarına aynı şekilde hakları yüklenecektir” dedi.

T1 VE T2 İPTAL…

Ulaşımda ise sabah ve akşam saatlerinde belirli noktalarda yoğunluk yaşandığını belirten Aktaş, alınan yeni kararları şöyle açıkladı: ”T1 ve T3 hatlarını geçici olarak iptal ettik. T1 yerine otobüs takviyesi yapacağız. Yüksek İhtisas Hastanesi ile Görükle’den sağlık personeli için ise direkt hatlarımız bulunuyor. Sabah ve akşam saatlerinde ilave otobüslerimiz var. Şu anda toplu taşıma kullananların oranı yüzde 84 şeklinde düştü. Yasağın gelmesiyle birlikte 65 yaş ve üzeri vatandaşların binişleri de sıfırlandı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X