Başkan Ali Ay’a yakın ilgi

Bursaspor Başkanı Ali Ay, karşılaşmayı Bandınmaspor Başkanı Erhan Elmastaş ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile birlikte izledi.

Başkan Ali Ay’a yakın ilgi

Evsahibi yöneticiler, Başkan Ali Ay’a yakın ilgi gösterirken, verilen 4 oyuncu için teşekkür ettiler. Bursaspor ile Bandırmaspor arasındaki dostluk köprüsünün artarak devam edeceği vurgulandı.

Ertekin başarı diledi

Bandımaspor’un Bursalı şampiyon apoletli teknik adamı İsmail Ertekin karşılaşma öncesinde Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile sohbet etti. Ertekin ile Hamzaoğlu yaklaşan lig öncesinde birbirlerine başarı dileğinde bulundu.

Bandırmalılar stada koştu

Tarihinde ilk kez Bursalı Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetiminde PTT 1. Lig’e yükselen Bandırmaspor’un dünkü sezon açılışına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Sezon açılışı için taraftara ayrılan kapalı tribün 4 bin dolayındaki Bandırmaspor taraftarınca dolduruldu. Bordo beyazlı taraftarlar takımlarına yoğun ilgi gösterirken, Bursaspor’u da tribüne çağırıp alkışladılar, “Şampiyon, Bursa el ele hep beraber” tribüne diye tezahürat yaptılar. Bandırma taraftarının “hoş geldiniz” diye tezahüratına Bursaspor taraftarı da “hoş bulduk” diye karşılık verdi… Bandırmasporlu taraftarlar daha sonra Bursaspor’u tribüne çağırdı.

Alınganlık gösterdiler

Yeşil beyazlı taraftarın misafir tribünden üstü kapalı maraton tribüne alınmasına Bandırma taraftarı ‘Kronikler’ tepki gösterdi.

Bursaspor taraftarı dün Bandırma’ya giderek yeşil beyazlı takımı Bandırmaspor ile Türkiye’de oynadığı ilk hazırlık maçında yalnız bırakmadı. Kale arkasındaki misafir tribünü dolduran 400 dolayındaki yeşil beyazlı taraftar, Bandırmaspor yönetimin jestiyle saha içerisinden üstü kapalı olan maraton tribüne alındı. Ancak kapalı tribündeki “Kronikler” isimli bir grup Bandırma taraftarı Bursaspor taraftarının maraton tribüne alınmasına tepki gösterip stat müdürünü istifaya çağırdı. Kronikler grubu “kapalı bizimdir başkası giremez” diye tempo tuttu. Bir anda yükselen tansiyon, Bandırmaspor’un girdiği gol pozisyonuyla birlikte son buldu.

İkisi 11’de ikisi yedek!

 

Bursaspor’un sezon başında Bandırmaspor’a kiraladığı 4 futbolcudan Okan Kocuk ile Emirhan Aydoğan ilk 11’de oynarken, Furkan Soyalp ile Oğulcan Şahin ise yedek soyundu.

Mour Samb göze girdi

 

Denenmeye gelen Senegalli oyuncu çabasıyla dikkat çekti. Bursaspor’un Bandırmaspor maçında gözler denenmeye gelen Mour Samb’ın üzerindeydi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ikinci yarıda şans verdiği Senegalli oyuncu çabasıyla dikkat çekti.

Sağ kanatta görev yapan Mour Samb girdiği bir müsait pozisyonda ise kaleci Ali’yi geçemedi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da 22 yaşındaki oyuncunun durumundan memnun olduğu ve bir süre daha denemeye devam edeceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X