Başkan Ali Ay’dan Mutlu Topçu’ya: Tek sorumlu sensin!

Uzun zamandır gündemde olan Sportif Direktör bu sezon için düşünülmüyor. İstifaların ardından takımdan tamamen Mutlu Hoca sorumlu olacak ve Başkan’a rapor verecek.

Başkan Ali Ay’dan Mutlu Topçu’ya: Tek sorumlu sensin!

Bursaspor’da Gaziantepspor karşısında alınan galibiyet sonrası moraller biraz düzeldi. Kritik maçta rakibini 2-1’le geçen yeşil beyazlılarda Başkan Ali Ay’da derin bir nefes aldı. 

Son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle bir hayli bunalan Başkan Ay, Teknik Direktör Mutlu Topçu ile biraraya geldi ve durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Ay’ın uzun süredir gündemde olan sportif direktör için acele karar vermek istemediği ve konuyu yeni sezona bıraktığı belirtildi. 

BAŞKA İSİMLERDE VAR

Bilindiği gibi yeşil beyazlı kulüpte şampiyonluk döneminin kilit isimlerinden İvan Ergic’in ismi bir süredir sportif direktör olarak geçiyordu. Başkanın bu mevki için birkaç isim daha düşündüğü ve ilerleyen günlerde konuyu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte masaya yatıracağı belirtildi. Başkanın adayları arasında yine yeşil beyazlı formayı giymiş eski futbolcular olduğu gelen haberler arasında. 

HOCAYI SEVİYOR

Başkan Ali Ay’ın yönetimdeki istifaların ardından takımı şuan tamamen Mutlu Topçu’ya emanet ettiği de belirtildi. 

Genç teknik adamın göreve başladığı günden itibaren takındığı tavırlardan ve sürekli kulübün çıkarları ön planda tutmasından oldukça memnun olan Başkan Ali Ay’ın takımla artık daha fazla bir araya geleceği ve sorunlara çözüm arayacağı da öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X