Başkan Alinur Aktaş’tan heyecan veren Bursaspor sözleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeşil beyazlı ıkulübü ziyaretinde, “Bizim Bursaspor için kurumsal bir bakış açısına kısa, uzun ve orta vadede planlara ihtiyacımız var. Bursa’nın tüm dinamiklerini kalan 11 haftasında takımımıza odaklanmasını ve destek vermesini diliyorum” dedi…

Başkan Alinur Aktaş’tan heyecan veren Bursaspor sözleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Bursaspor Kulübü’nü ziyaretinde önemli mesajlar verdi:

Başkan Aktaş, şunları söyledi:

‘’Öncelikle buraya seçim çalışması olarak gelmedik, yönetim kurulumuza iade-i ziyaret yapmak istedik. Siz hepiniz Bursa’nın evladısınız. Matematiksel olarak en altta olsak da sezon sonunda başarabileceğinize inanıyoruz.

Ben Bursaspor’u çok seviyorum. Bursaspor’un bu şehrin bir reklam yüzü bir markası olduğunu çok iyi biliyorum. Bursa’nın tüm dinamiklerini kalan 11 haftasında takımımıza odaklanmasını ve destek vermesini diliyorum. Bizim Bursaspor için kurumsal bir bakış açısına kısa, uzun ve orta vadede planlara ihtiyacımız var. Biraz inanç ve kenetlenmenin bu haftadan itibaren bizlere çok önemli değişiklikler olacağına inanıyorum. Kara sayfaları kapatıp yepyeni sayfalar açmak lazım.

Buca maçını kazanmak adına her şeyi yapmalıyız. İnşallah coşkuyu hep birlikte soyunma odasında yaşarız. Buca maçı bir şeyleri değiştirmek adına çok önemli bir başlangıç.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X