Başkan Altepe güven tazeledi

Türkiye Sağlığı Kentler Birliği’nin (SKB) Balıkesir’de yapılan 24. Olağan Meclis Toplantısı’nda başkanlık görevine yeniden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe seçildi.

Başkan Altepe güven tazeledi

Türkiye’de bölgelerine sağlıklı dokunuşlar gerçekleştiren 63 belediyenin üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 24. Olağan Meclis Toplantısı Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Adrina Otel’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katılımıyla yapıldı.


Belediye Başkanları ve meclis üyelerinden oluşan yaklaşık 200 kişinin katıldığı toplantıda, genel kurul da gerçekleştirildi. Birliğin 2009 yılından beri başkanı olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tek adaylı kongrede güven tazeleyerek yeniden Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği başkanlığına seçildi.

Seçimin ardından meclis üyelerine yönelik teşekkür konuşması gerçekleştiren Başkan Altepe, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Göreve seçilen çalışma arkadaşlarını kutlayan ve buna layık olmak için yönetim olarak gerekli adımları kararlılıkla atmaya devam edeceklerin vurgulayan Başkan Altepe, müesseseleşme konusunda yeni dönemde de hassas olacaklarını vurguladı. Hedefi geniş tuttuklarını, Türkiye’nin her bir bölgesinde SKB’nin belirleyici, yeni politikaların belirlenmesinde aktif olması konusunda yoğun çaba sarf edeceklerini belirten Başkan Altepe, “Tuna Havzası’ndan Ergene’ye, Ürgüp’ten Marmara Havzası’na kadar çok geniş bir alanda faaliyet gösteriyoruz. Bunlarla ilgili önümüzdeki günlerde daha etkin çalışmalar sergileyeceğiz” diye konuştu.

24. Olağan Meclis Toplantısı’nda gerçekleştirilen genel kurul sonucunda SKB’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: 

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı: Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe.


1. Başkan Vekili: Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş.


2. Başkan Vekili: Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker. 

Asil birlik katip üyeleri: Aydın Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kırcalı, Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Abdullah Dikel.


Yedek birlik katip üyeleri: Muğla Büyükşehir Belediyesi Melih Arslangiray, Gebze Belediye Meclis Üyesi Nazmiye Höbek. 

Encümen üyeleri: Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Cengiz, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Çankaya Belediye Meclis Üyesi Emre Çakır. 

Plan bütçe komisyonu üyeleri: Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Mudanya Belediye Meclis Üyesi Mahmure Uçar, Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Gülten Seber, Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Sezgin Yılmaz, Yalova Belediye Meclis Üyesi Güven Yılmaz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X