Başkan Altepe’den birlik mesajı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ahıska Türkleri Derneği’nin yardım programında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Altepe’den birlik mesajı

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent haline getirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sosyal faaliyetlere destek vermeye de devam ediyor.

Başkan Altepe, bu kez Ahıska Türkleri Derneği organizasyonuyla ihtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleştirilen yardım programına katıldı. Ahıska Türkleri Derneği Bursa Şubesi’ni de ziyaret eden Başkan Altepe, hayırsever iş adamlarının desteğiyle bin kişiye erzak yardımı yapılan programda vatandaşlarla da sohbet etti.

Başkan Altepe, birlik mesajı verdiği açıklamasında, “Böyle güzel bir programda bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. Sosyal ve toplumsal barışa katkı sağlayacağına inandığım programa emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. Özellikle bu hafta Çanakkale Zaferi’nin de 101. yıldönümünü yaşıyoruz. Bu güzel topraklarda yaşıyor, cennet vatanımızın her türlü nimetinden faydalanıyoruz. Bu topraklar için kanını canını feda eden şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz. Bizler de ecdadımıza, kültürümüze, milli ve manevi değerlerimize, ülkemize, Bursa’mıza ve insanımıza sahip çıkacağız” diye konuştu.

Başkan Altepe, Ahıska Türklerinin her zaman değerlerine sahip çıktığını belirterek, “Ahıska Türkleri her zaman yanımızda. Bursa ve Türkiye’nin huzuru için her zaman katkı sağladılar. Bizler de hep birlikte huzur içinde yaşamayı hedefliyoruz. Bu tür güzelliklerin olması bizleri de mutlu ediyor. Geleceğe, güzelliğe birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Hayırseverler de “Başkan Recep Altepe, Türkiye’ye Allah tarafından verilen bir nimettir” diyerek Başkan Altepe’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X