Başkan Altepe’den sanayiye açık çek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, son genel kurulda MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı seçilen Mustafa Gürses ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Bursalı sanayicilerden ‘tramvay ve metro imalatında olduğu gibi’ yüksek teknolojili ürünler üretmesi

Başkan Altepe’den sanayiye açık çek

Tarihi başkanlık binasındaki ziyarette, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa ile Balkan ülkelerindeki faaliyetleri ve MÜSİAD’ın bu faaliyetlere katkısı ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yönetime ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulunarak, dün olduğu gibi bugün ve yarın da MÜSİAD’la birlikte, omuz omuza çalışmalar sürdüreceklerini söyledi. 

Bursa sanayiinin düne nazaran çok daha iyi durumda olduğunu, bugün metro ve tramvay gibi ağır teknoloji ürünlerinin Bursa’da yüzde 100 yerli imkanlarla üretilebildiğini kaydeden Başkan Altepe, her alanda benzer teşebbüsleri arzuladıklarını, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’yı sanayide lider yapacak her türlü girişimde öncü olmaya, risk almaya hazır olduklarını ifade etti. Konuşmasında kurulması düşünülen Bursa Havayolları şirketine de işaret eden Başkan Altepe, geçen dönem yürütülen çalışmaların bu dönemde olgunlaşmasını ve sonuca ulaşmasını beklediklerini anlattı.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ise, Başkan Altepe’nin gerçekleştirdiği hizmetlerin Bursa’ya çağ atlattığını ifade ederek, gerek Bursa’da gerekse Balkanlar’da yürütülecek çalışmalarda kurum olarak Büyükşehir Belediyesi’yle omuz omuza, birlikte hareket etmeyi umduklarını belirtti.

Başkan Altepe’nin şehri yönetiminden memnun olduklarını, sadece sosyal değil sanayi açısından da iş dünyasının uyumlu bir yönetimle çalıştığını kaydeden Gürses, “Şanslıyız. Biz sizlerden memnunuz. İnşallah STK olarak siz de bizden memnun kalacaksınız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X