Başkan Altepe’den TÜGVA’ya destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Vali Münir Karaloğlu ile birlikte Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa İl Temsilciliği’nin düzenlediği “Bursa Akademi” eğitim programlarının mezuniyet gecesine katılarak katılımcı öğrencilere sertifika verdi.

Başkan Altepe’den TÜGVA’ya destek

TÜGVA’nın yaptığı bütün faaliyetlerin sonuna kadar arkasında olduklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Biz buradan çok ümitliyiz. Gençlik faaliyetleri bizler için önem arz eden çalışmalar. Bu noktada TÜGVA’nın yapmış olduğu çalışmaları önemsiyor ve destekliyoruz. Yeni kurulan bir vakıf olduğunuz için Bursa’mız ve bölgemiz için hayırlı olsun. Değerli hocalarımızla birlikte burada Bursa Akademi adı altında çok güzel bir iş yapılmış. Bu faaliyetlerin devamının geleceğinden hiç şüphemiz yok. Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin yetişeceği bu tür faaliyetleri desteklemeye her zaman hazırız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X