Başkan Altepe’ye eğitim teşekkürü

Milli Eğitim Bakanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye ‘eğitim öğretim hayatına sağladığı katkılar nedeniyle’ teşekkür belgesi verdi.

Başkan Altepe’ye eğitim teşekkürü

Bakanlık adına belgeyi Başkan Altepe’ye veren İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, “Biz sizin bize verdiğiniz tüm destekleri toplayarak bir rapor hazırladık ve isminize teşekkür belgesi verilmesi zorunluluğu doğdu” dedi. 

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Altepe ise gösterilen hassasiyet nedeniyle bakanlık yetkililerine teşekkür etti. Belediyenin en önemli misyonunun Milli Eğitim’e katkı sağlamak olduğunu dile getiren Altepe, 17 ilçenin tamamında gençlerin en iyi şekilde yetişmesi ve okulların fiziki durumlarının her açıdan iyileştirilmesini görev bildiklerini ifade etti. Bu anlamda Büyükşehir-Milli Eğitim ortaklığında güzel organizasyonlara imza attıklarını belirten Altepe, “Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda gençler, her şeyin en iyisine layık. Ben de verilen bu değer nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve bakanlık yetkililerine teşekkür ediyorum. Büyükşehir olarak her zaman Milli Eğitim camiamızın yanındayız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X