Başkan Amca İsmail’in Yüzünü Güldürdü

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yürüme engelli 12 yaşındaki İsmail Gerçek’e akülü engelli aracı hediye ederek yüzünü güldürdü. Çocuk yaşlar…

Başkan Amca İsmail’in Yüzünü Güldürdü

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yürüme engelli 12 yaşındaki İsmail Gerçek’e akülü engelli aracı hediye ederek yüzünü güldürdü. Çocuk yaşlarından itibaren Sol Femur Kırığı (Uyluk Kemiği Kırıkları) nedeni ile 6 kez değişik hastanelerde operasyonlara giren ve halen tedavileri devam etmekte olan 12 yaşındaki İsmail Gerçek’e Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından akülü engelli araç hediye edildi. Bayındır mahallesinde ikamet eden Mehmet Gerçek ile Elif Gerçek çocuklarının durumunu bildirir dilekçe ile Nazilli Belediyesine engelli akülü araç için müracaatta bulunmalarının ardından yetkililerce değerlendirmeye alınarak Belediye Başkanı Haluk Alıcık bilgilendirildi. Henüz ergenlik dönemine giren bir gencin derdine hemen çare olunması gerekliliğini vurgulayan Başkan Alıcık ortaokul öğrencisi İsmail Gerçek’e akülü engelli aracını kendi elleri ile teslim ederken aracını nasıl kullanacağı hakkında bilgilendirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir eşliğinde Başkan Amcasından akülü engelli aracını almanın mutluluğunu ve heyecanını yaşan İsmail Geçek kendisini koltuk değneklerinden kurtardığı için Başkan amcaya teşekkür etti. Bayındır Mahallesinde ailesi ile birlikte yaşamını sürdüren İsmail’e mahalle kahvesinde akülü tekerlekli sandalyesini teslim eden Başkan Amca Haluk Alıcık, “ihtiyacı olan insanların ihtiyaçlarını gidermek onları toplumsal, sosyal hayata eşit bir şekilde ve tam olarak katkılarını sağlamak bizim başlıca görevimizdir. Engelli vatandaşlarımıza günlük hayatlarında büyük yaşama kolaylığı sağlayan bu akülü tekerlekli sandalyeler sayesinde en azından kendi başlarına dışarıda dolaşabilme imkânı bulmaktadır. Bu güzel yavrumuzda bundan sonra hem okuluna hem de arkadaşlarının yanına istediği zaman gidebilecek. Kendisini birilerinin dışarı çıkarmasını beklemeyecek. İsmail kardeşimin derdine çare, kendisine destek olabildiysek ne mutlu bize. İsmail’e hayatında ve öğrenim yaşamında başarılar dileyerek hep yüzünün gülmesini temenni ediyor, bu ülkede engellinin, engelinin farkına varılmayacağı bir noktaya getirmenin bizim görevimiz olduğunu her kesin bilmesini istiyorum ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X