Başkan Arslan Esnafla Bayramlaştı

Çiğli’de hizmet veren esnaf ile bayram öncesinde bayramlık alışverişini yapan vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, h…

Başkan Arslan Esnafla Bayramlaştı

Çiğli’de hizmet veren esnaf ile bayram öncesinde bayramlık alışverişini yapan vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, herkesin sevdikleriyle beraber mutlu, sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği bayramlaşma turlarına Çiğli’de ki esnafı ziyaret ederek başladı. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Arslan, sokaktan geçen vatandaşların da sorunlarını dinledi, bayramlarını kutlayıp iyi dileklerini iletti. Vatandaşların yoğun sevgi gösterdiği Başkan Arslan ’’ Kurban Bayramı coşkusunun herkesin ortak duygu alanı olduğunu belirterek, sokağa çıkarak bayrama dair geleneklerin yaşatılması adına onları paylaşmak; hatırlanmak ve hatırlatmak istedik” diye konuştu. “BAYRAM SEVİNCİMİZ PAYLAŞILINCA BÜYÜR” Başkan Arslan şöyle konuştu: ’’Belediye başkanı olarak her zaman Çiğlili hemşehrilerimin yanındayım. Halktan kopuk belediyecilik anlayışını ortadan kaldırdık. Halkımızla bu sevinci paylaşmak istedik. Böylesi özel günlerde onları hatırlamak, kendimizin de hatırlandığını bilmek mutlu eder bizleri. Bu sebeple Çiğli’ye emek veren herkesin bayram coşkumuza dahil olmasını istedik. Herkese mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum ve daha nice bayramlarda onların varlıklarıyla güzel Çiğlimize hizmet ve değer katmalarını diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X