Başkan Aydın, Bedaş Genel Müdürü İslamoğlu’nu Ağırladı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (BEDAŞ) yeni Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu’nu ağırlayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Eyüp için bundan sonra…

Başkan Aydın, Bedaş Genel Müdürü İslamoğlu’nu Ağırladı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (BEDAŞ) yeni Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu’nu ağırlayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Eyüp için bundan sonraki süreçte daha güzel çalışmaların yapılmasını bekliyoruz ve takip ediyoruz” dedi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (BEDAŞ) yeni Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu’nu Eyüp Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda ağırladı. Düzenlenen toplantıya Başkan Remzi Aydın ve BEDAŞ Genel Müdürü İslamoğlu’nun yanı sıra Eyüp Belediyesi ile BEDAŞ’tan bazı birim müdürleri de katıldı. Toplantıda İslamoğlu, Eyüp’te BEDAŞ’ın genel anlamda yatırımları ve çalışmaları ile bilgi verirken, havai hatların yer altına alınması, aydınlatma sorununun çözülmesi, tamir, bakım ve onarımların yapılması noktasında bundan sonraki süreçte daha güzel ve hızlı çözümler gerçekleştireceklerini belirtti. Başkan Aydın toplantıyla ilgili olarak, “Eyüp için müşterek hizmet anlayışıyla güzel bir görüşme oldu” yorumunu yaparken, “Bundan sonraki süreçte de iş birliğinin artırılması, birimlerin birbiriyle daha koordineli çalışması için mutabakata varıldı. Eyüp için bundan sonraki süreçte daha güzel çalışmaların yapılmasını bekliyoruz ve takip ediyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Aydın ayrıca BEDAŞ’ın Belediye olarak kendilerinden bazı taleplerinin olduğunu belirterek, “Biz de onlara kolaylık sağlama anlamında yardımcı olacağımızı söyledik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X