Başkan Bakıcı’dan Bayram Ziyaretleri

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ramazan Bayramı münasebetiyle İlçe Jandarma Komutanlığı’na, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Devlet Hastanesine giderek bayram ziyareti yaptı.

Başkan Bakıcı’dan Bayram Ziyaretleri

Bayram ziyaretlerini arefe günü gerçekleştiren Başkan Bakıcı, ilk olarak İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can’ı makamında ziyaret eden Başkan Bakıcı, bayramını kutlayarak onunla bir süre sohbet etti. Vatani görevini burada yapan ve bu bayram evlerinden uzak kalan askerlerin bayramını kutlayan Başkan Bakıcı, “hayırlı bayramlar” diledi. Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Bakıcı, burada da İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ile bir süre sohbet ederek, bayramını kutladı. Ardından görevlerinin başında olan polislerin bayramını kutlayan Başkan Bakıcı, polislere mutlu, huzurlu ve güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunurken ayrıca görevlerinde başarılar diledi. Son olarak 4 Eylül Mahallesi’ndeki Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Bakıcı, burada da görev yapan personelin ve hastaların bayramlarını kutladı. Bayram süresince tedavileri devam edecek ve hastanede kalacak hastaları tek tek ziyaret eden Bakıcı, onların hem bayramlarını kutladı, hem de acil şifalar dileyerek hastalara moral verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X