Başkan Baran Vatandaşlarla Bayramlaştı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de sokağa inerek vatandaşlarla sohbet edip bayramlarını tebrik etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail B…

Başkan Baran Vatandaşlarla Bayramlaştı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de sokağa inerek vatandaşlarla sohbet edip bayramlarını tebrik etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ramazan Bayramı dolayısıyla Körfez’de sokağa inerek vatandaşların bayramlarını tebrik etti. Körfez’in en yoğun mahallelerinden olan Yeniyalı mahallesinde kılınan öğle namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Baran, esnaflar ve bayram alışverişine devam eden vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Baran, bu talepleri bir bir not aldı. Başkan Baran, “Belediye olarak her zaman halkımızın emrindeyiz. Halkımızın hizmetkarı olacağız. Belediye 24 saat esasına göre ve 24 saat hizmet veren, halkın emrinde olan bir kurum. Bu bakımdan hepimiz itinalı ve tedbirli olmamız gerekir. Hepinizin bayramını tebrik ederim. Allah tekrarına eriştirsin” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X