Başkan Başsoy Büyük Çarşı Esnafı İle Bir araya Geldi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy düzenlediği çeşitli programlarla ve gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Başkan Başsoy Büyük Çarşı Esnafı İle Bir araya Geldi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy düzenlediği çeşitli programlarla ve gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Büyük Çarşı esnafıyla bir araya gelen Başkan Başsoy’a Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı, Sami Mollaoğulları ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. Yaklaşık iki saat süren toplantıda belediye çalışmaları hakkında Büyük Çarşı esnafına bilgi veren Başkan Başsoy, onların talep ve önerilerini dinledi. Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Başsoy “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı aciliyet arz eden konulara öncelik vererek gerçekleştirdik. Şehrimizin en önemli problemi Cansuyu projesiydi. Su varsa hayat vardır. Yedi yıl önce başlatılan proje %30’lar civarındaydı. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde %95’lere çıkardık. Projenin sona yaklaşmasıyla beraber yol ve kaldırım problemi de %70 oranında çözüldü. Halen kaldırım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ancak bunları yeterli bulmuyoruz. Belediyemiz gece gündüz demeden sizler için çalışıyor bunu sizlerde görüyorsunuz. Hayata geçireceğimiz projelerle kentimiz daha da yaşanılabilir bir kent olacak. Bizler bu şehirde asırlar boyu barış ve huzur içinde yaşıyoruz. Ancak bu huzuru bozmak isteyenler var. Huzurumuzu her dönem her asır bozmak isteyenler olmuştur ama bir şekilde bertaraf edilmişlerdir. Bizler birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen güçlere karşı hep beraber hareket etmeliyiz. Bu topraklar her kese yetecek kadar geniş ve bereketli topraklardır. Biz ne kadar çalışırsak çalışalım önemli olan milletimizin huzurudur. Bu huzuru hep birlikte sağlayacağız. Yeter ki biz bir olalım diri olalım hep beraber Erzincan hep beraber Türkiye olalım. ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X