Başkan Bozbey’e Bursasporlu taraftarlardan sevgi seli

Bursa’nın Nilüfer Bursasporlu Taraftar Derneği düzenlenen yemekte Başkan Mustafa Bozbey’e yaptıkları tezahüratlarla sevgi seli gösterdi.

Başkan Bozbey’e Bursasporlu taraftarlardan sevgi seli

Nilüfer Bursasporlu Taraftar Derneği Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde yemek düzenledi. Yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, Kulüp Müdürü İsmail Özdemir, Nilüfer Belediyespor As Başkanı Fuat Alpaslan, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriya Işık katıldı. Gecede taraftarlar konuklara büyük ilgi gösterirken, Başkan Mustafa Bozbey’e Bursaspor’a verdiği katkılardan dolayı yaptıkları tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

Gecede söz alan Başkan Mustafa Bozbey, “Biz kurum olarak da kişisel olarak her zaman Bursaspor’un yanındayız. Bursaspor şehrin markasıdır. Hepimiz üzerimize düşeni yaparak bu markayı yükselterek dünyaya tanıtmalıyız. Bugün Barcelona, Real Madrid, Porto gibi takımlar şehirlerini dünyaya duyuruyor. Bursaspor bugün iyi yolda. Taraftalardan da ricam fair play çerçevesinde takımlarını desteklemeleridir” dedi.

Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı da Başkan Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Başkan Bozbey her zaman yanımızda. Bugüne kadar başımız her sıkıştığında onu aradık ve her zaman destek oldu. Tesislerimize ek olarak bir antrenman sahası daha yapıyoruz onun desteğiyle. Kendisine minnettarız. Diğer kent yöneticileri de aynı desteği vermeli. Bursaspor iyi yolda ve gerek A takım gerekse alt yapı ve diğer branşlar her kulvarda emin adımlarla ilerliyor. Bursaspor daha iyi noktalara sizlerin desteğiyle gelecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X