Başkan Çağlayan çalışmaları anlattı

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan göreve geldiklerinden bu yana geçen yedi aylık süreçte belediye yönetimince yapılan ve projelendirilen çalışmaları anlattı.

Başkan Çağlayan çalışmaları anlattı
NEVZAT OKUMUŞ
 
Büyükşehir Yasası ile birlikte farklı bir sürece girildiğini belirten Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, özellikle altyapı sorunlarının getirdiği sıkıntılar üzerinde durdu. Bu konudaki sıkıntının kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu ihalelerinin ayrı zamanlarda yapılmasından kaynaklandığını belirten Çağlayan, “Bir kere kazılan yer, ikinciye kazılmak durumunda kaldı” dedi.
 
AK Masalar uygulaması ile başladıkları belediye faaliyetlerine, mahallelerdeki ‘Halk Meclisi’ ile devam ettiklerini ve sulama kanallarını yaşama geçirdiklerini aktaran Çağlayan, Kent Konseyi’nin de kurulduğunu bildirdi. Başkan Çağlayan, Nadır Sosyal Tesisleri’nin belediyeye devri, enerji nakil hatlarının yeraltına alınması, Keramet Ilıcası’nın geleceği, ilçedeki anons sisteminin yenilenmesi, TOKİ tarafından ilçe merkezi ile Çakırlı Mahallesi’nde yapılması düşünülen konutlar, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) için başlatılan çalışmaları paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X