Başkan Çakır’dan Yeni Yıl Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında barış, huzur, sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.

Başkan Çakır’dan Yeni Yıl Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında barış, huzur, sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu. 2015 yılının Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri bakımından çok yoğun geçtiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Çakır mesajının devamında, “2016 yılının Malatya’mıza, ülkemize ve bütün insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. 2015 yılında Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir çalışma temposu sergiledik. Gerek merkezde, gerek ilçelerde ve gerekse de kırsal mahallelerde adeta bir hizmet kervanı yürüttük. Gerek ulusal ve gerekse uluslararası önemli organizasyonlar gerçekleştirdik. Yaptığımız hizmet ve yatırımlar sayesinde Malatya’mız, bölgede yükselen bir değer konumuna gelmiştir. Geleceğin modern Malatya’sının oluşturulması amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar, insanlarımızın ve özellikle de geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanılabilir bir kentte yaşamaları içindir. Büyükşehir Belediyemiz tarafından 2015 yılında sürdürülen hizmet, yatırım ve uygulamalar, 2016 yılında daha da artan bir tempo ile devam edecektir. Yapılan çalışmaların hemşehrilerimiz tarafından kabul görmesi ve desteklenmesi ise bizleri ayrıca memnun etmektedir. Son zamanlarda millet olarak zor bir süreç geçirmekteyiz. Özellikle, Güneydoğu bölgemizdeki terör olayları ile komşu ülkelerde yaşanan çatışma ve huzursuzluklar bizleri derinden üzmektedir. Milyonlarca insanın evinden yurdundan uzaklaşmak zorunda kaldığı, her gün onlarca insanın ölümüne neden olan bu çatışmaların sona erip, terörün kökünün kazınması, en büyük temennimizdir.2015 yılında yaşadığımız bu sıkıntıların 2016 yılında son bulmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, 2016 yılının herkese barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X