Başkan çalışmaları bisikletle inceledi

Yardımcısı ve zabıta amirini de yanına alan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçe sokaklarındaki çalışmaları bisikletlerle gezerek inceledi.

Başkan çalışmaları bisikletle inceledi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçedeki trafik sorununun bisikletin ulaşım aracı olarak kullanılmasının yaygınlaşmasıyla aşılabileceğini göstermek amacıyla, cadde ve sokaklardaki çalışmaları bisikletle gezerek inceledi.

Sahil yolundaki çalışmaları denetleyen Osman Sargın, sahil yolunda bisiklet yolları oluşturarak bisiklet kullanımını özendirmeye çalıştıklarını ifade etti. İznik’in  bir tarih ve turizm kenti olduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Sargın, “Tarihi eserleri ve doğal güzellikleri bisikletle gezmek daha kolay ve rahat. Tarihi eserlerimiz birbirlerine yakın olmaları dolaysıyla bisikletle gezileri özendirmeliyiz” dedi.

EVDEN BELEDİYEYE BİSİKLETLE GİDECEĞİM

Bisikletin, ulaşımda kullanılabilir olduğunu göstermek istediklerini belirten Osman Sargın, “Bisikletler için uygun yolları arttırmak ve bisiklet kullanımını özendirmek gerek. Bisiklet hem spor hem de sosyalleşme aracıdır. Ben de bundan sonra sık sık evden belediyeye bisikletle geleceğim” diye konuştu. 

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a inceleme sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Zabıta Amiri Metin Karanfil ve Özel Kalem Müdürü Engin Semerci de bisikletlerle eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X