Başkan Çayır’dan Başhekim Erik’e Ziyaret

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Ilgaz Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Said Oğuzhan Erik’i makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Başkan Çayır’dan Başhekim Erik’e Ziyaret

Ziyarette İlçe yöneticilerinin uyum içersinde görevlerini ifa etmesinin önemine değinen Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, “Eğer ilçemizde görev yapan idareciler uyum içinde olursa ilçemiz kalkınır. Sonuçta bizler bu koltuklara halkımıza hizmet etmek için geldik ve kaldığımız sürece inşallah anlımızın akıyla bu görevi ifa ederiz. Bizden sonraki kardeşlerimize daha güzel bir Ilgaz bırakabilirsek ne mutlu bize” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Erik’de, “Öncelikle Belediye Başkanımıza yapmış olduğu bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Bizler hastalarımızın hayatlarını riske atmadan Ilgaz için en iyi hizmeti yapacağı”dedi. Ziyarette Belediye Encümen üyeleri ile birlikte Hastane Baş Hemşiresi Fatmagül Açıkalın’da hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X