Başkan Çerçi Yaşlılar Günü’nü Kutladı

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı. Yaşlılığın, insan ömründe manen yükselme çağı olduğunu…

Başkan Çerçi Yaşlılar Günü’nü Kutladı

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı. Yaşlılığın, insan ömründe manen yükselme çağı olduğunu belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Ömürlerini toplum ve ülkesine hizmet vermeye adamış, genç nesillerin daha rahat aydınlık yaşayabilmesi adına, onlara örnek olarak, yaşam tarzlarının şekillenebilmesi için emek veren yaşlılarımız, toplumumuzun en kutsal değerlerinden biridir. Yunusemre Belediyesi olarak biz de bu değerlerin farkındayız ve onlar için çok önemli projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Yaşlılarımızın kendilerini daha huzurlu, güvende ve sağlıklı bir ortamda hissetmeleri için ‘Yaşlılar Köyü’ projemizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Böylece onlar da kendilerini yalnız hissetmeyecekler ve hayatlarından bazı parçalar bulabilecekleri sosyal ortamları oluşturmuş olacağız. Onları sosyal hayata kazandırarak mutlu olmalarını ve her alanda tecrübeleri ile birlikte yaşanmışlıklarından faydalanabiliriz.” dedi. “İKİNCİ BÜYÜK PROJEMİZ YUNUSEV” ‘Yaşlılar Köyü’nün yanı sıra belediye olarak bir sosyal sorumluluk projesi olan ‘Yunusev’için başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Çerçi, “İlçemiz sınırları içerisinde yaşlılarımızın yıkılma aşamasına gelmiş evlerinin yerine prefabrikten yapacak olduğumuz Yunusevler sayesinde, yaşlılarımızın daha sağlıklı koşullarda ikamet etmelerini sağlayacağız. Bütün çalışmalarımız yaşlılarımızın daha huzurlu bir ortamda yaşamlarını devam ettirebilmeleri için. Bunların bilincinde olarak geçmişimizden dersler vererek, bizleri geleceğe daha iyi hazırlayan saygıdeğer büyüklerimizin 1 Ekim Yaşlılar gününü kutluyor, tüm yaşlılarımıza huzur dolu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X