Başkan Çimen, Muhtar Ve STK’larla İftarda Buluştu

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentteki mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftar programında bir araya geldi. T…

Başkan Çimen, Muhtar Ve STK’larla İftarda Buluştu

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentteki mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftar programında bir araya geldi. Tarihi Balyemez Konağı’nda düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Erdem ve Şevki Aşkın, Belediye birim Müdürleri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Çimen, istişareye ve ortak akla çok önem veren bir anlayışa sahip olduklarını kaydederek, “Bu nedenle şehrimiz için gerek muhtarlarımız gerekse sivil toplum kuruluşlarımız ile sürekli istişare içerisinde olmaya gayret gösteriyoruz. Bizim itici gücümüz, lokomotifimiz sivil toplum kuruluşlarımız olacak. Beraber istişare içerisinde, hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Gümüşhane’de değişim başlattıklarını ifade eden Başkan Çimen, “Burada bulanan herkesin ortak bir özelliği var. O da, ilimize hizmet etme sevdası ile halkın iradesinin sandığa yansımasıyla göreve gelmesidir. Nisan ayı içerisinde yine sizlerle bir toplantı düzenlemiştik ve neler yapacağımızı sizlerle paylaşmıştık. Toplantımızın ardından hizmetlerimize hemen başladık ve birçok projemizin temelini attık. Planlama sürecini geride bırakarak, hizmete başladık. Bizim bu yaptıklarımız bazı kesimlerin hoşuna gitmiyor olabilir. Ortak buluşamadığımız bazı noktalar olabilir. Bizim yanlışlarımız, eksikliklerimiz olabilir. Bizim her dediğimiz olacak diye bir şey söylemiyoruz. Biz bir iş yaparken herkesimin sesine kulak veriyoruz. İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Bu mübarek günde sizlerle birlikte iftar etmek istedik. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Herkese şimdiden hayırlı Bayramlar diliyorum” diye konuştu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay da Gümüşhane için herkesin birlikte hizmet edeceğini belirterek, “Biz ne yaparsak birlikte yapacağız. Gümüşhane’ye hangi hizmet yapılacaksa, hangi projeden sonuç çıkaracaksak bunu hep birlikte yapacağız. Tabi ki bu işin önünde olan insanlar seçilmiş insanlardır. Bu işin lokomotifi önümüzde seçilerek yetki almış insanlardır. Ama işleri sadece seçilmişlere ihale ederek biz sorumluluktan kurutulamayız. Özellikle temsil noktasında burada bulunan bütün arkadaşlarımız ben inanıyorum ki üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Sivil toplum kuruluşlarında, meslek odalarında, vakıflarda çalışmak sadece fedakarlık ister. Hepimizin derdi daha güzel bir Gümüşhane. Daha güzel bir Gümüşhane’yi hep birlikte yapmak durumundayız. Toplum dayanışma ile başarı sağlar. Belediye Başkanımıza böyle bir organizasyon düzenlediği için kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X