Başkan Dündar her hafta bir mahallede

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşları dinliyor.

Başkan Dündar her hafta bir mahallede

İlçedeki mahalleri tek tek gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın son adresi Veysel Karani Mahallesi oldu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte mahalleyi gezen Başkan Mustafa Dündar, bir araya geldiği vatandaş ve esnaf ile sohbet etti.

Mahallede yaşanan sıkıntıları dinleyen Dündar, Veysel Karani Mahallesi’ndeki ihtiyaçları yakından takip ettiklerini belirterek, çözümü için gerekenin yapılacağını söyledi.

Mustafa Dündar, “İlçemiz genelinde bulunan 136 mahallemize ihtiyaçlarına ve vatandaşlarımızın taleplerine göre eşit hizmet sunuyoruz. Masa başından değil, yerinden yönetim anlayışı ile Osmangazi’yi vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarımızla iç içe olarak onları yönetime dahil ediyoruz ve demokratik bir yönetim anlayışını uygulamış oluyoruz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de mahallelerin meselelerine vatandaşlarla birlikte çözüm üreten belediyeye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X