Başkan Dündar köy hayrına katıldı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hafta sonunda Çukurca, Doburca ve Doğancı Mahalleleri’ni ziyaret ederek geleneksel olarak düzenlenen köy hayrı etkinliklerine katıldı.

Başkan Dündar köy hayrına katıldı

İlk olarak Çukarca Mahallesi’nde düzenlenen köy hayrına katılan Başkan Dündar, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı. Başkan Dündar’ın katılımıyla birlikte başlayan köy hayrında din görevlileri Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okudu. Çukurca Mahallesi’nin ardından Doburca Mahallesi’nde düzenlenen köy hayrına da katılan Başkan Dündar’ın son durağı ise Doğancı Mahallesi köy hayrı oldu.

Osmangazi Kaymakamı Dr. Necdet Türker, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, belediye başkan yardımcıları ve bürokratların katıldığı köy hayrında konuşan Başkan Dündar, “Köylerimizde geleneksel olarak düzenlenen köy hayırları, köylüler ve çevre yöre halkı arasındaki birlik ve beraberliği arttırıyor. Osmangazi Belediyesi olarak bu tür etkinliklere katkı koyanları destekliyoruz. Bu etkinliği yapanlardan Allah razı olsun” dedi.

Tüm annelerin anneler gününü de kutlayan Başkan Dündar, “Annelerimiz evimizin direği. Annemiz evine ne kadar sahip çıkarsa o aile o kadar güçlü oluyor. Güçlü bir aile güçlü bir toplum ve güçlü bir devlet demektir. Annelerimiz bu dünyadaki cennetimiz. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” diye konuştu.

Program sonrası davetlilere yemek ikram edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X