Başkan Dündar, oyunu kullandı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 1 Kasım genel seçimi için oyunu Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde kullandı.

Başkan Dündar, oyunu kullandı

Eşi Sevginaz Dündar ile birlikte oyunu kullanmak için Fethiye Mahallesindeki Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Faik Çelik yerleşkesine gelen Dündar, oy kullanmak için gelen vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra oy kullanacağı sınıfa geçen Başkan Dündar 1225 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Seçim dönemlerinde oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu söyleyen Dündar, “Bu aynı zamanda demokrasinin de bir gereği. Bizlerde oyumuzu kullanarak bu görevimizi yaptık. 7 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan tablo, siyasi partilerin hükümet kurmasına olanak sağlamamış, 5 ay sonra yeni bir seçime gitmek zorunda kalınmıştı. İnşallah bu gün sandıktan güzel sonuçlar çıkar ve güçlü bir hükümet kurularak ülkemizde istikrar devam eder. Bizim düşüncemiz bu. Seçimler, ülkemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X