Başkan Dündar’a KKTC’den ziyaret

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Başkan Dündar’a KKTC’den ziyaret
Makamında ağırladığı Demir ile uzun bir sohbet gerçekleştiren ve kardeş belediye olma konusunda fikir alışverişinde bulunan Dündar, “Osmangazi Belediyesi’nin başta Balkan ülkeleri olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesinde kardeş şehri bulunuyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Mehmetçik Belediyesi de bizim kardeş şehirlerimizden bir tanesi. Atalarımızın egemenlik kurduğu ve yaşadığı bölgelerle bağlarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir de, Osmanlı’nın kurucusu Osman Gazi’nin adıyla özdeşleşmiş olan bu güzel ilçede tarihi solumaktan dolayı büyük muyluluk duyduklarını söyleyerek, “Osmangazi, Türkiye’nin en büyük dördüncü ilçe belediyesi. Bu kadar güçlü ve önemli bir belediyenin bilgi birikimi ve tecrübelerinden faydalanmayı isteriz. Kardeş şehir olursak çok memnun olacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X