Başkan Dündar’dan engelli genç kıza akülü araba

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğuştan belden aşağısı tutmayan 18 yaşındaki Serenay Kübra Yıldırım isimli gence akülü araba hediye etti.

Başkan Dündar’dan engelli genç kıza akülü araba

Emek Mahallesi’nde annesi ve babası ile birlikte hayatını sürdüren 18 yaşındaki Serenay Kübra Yıldırım’ı evinde ziyaret eden Dündar, genç kıza akülü arabasını teslim etti. 

Ziyarette genç kızın rahatsızlığına ilişkin ailesinden bilgi alan Dündar, “Serenay kızımız, doğuştan belden aşağısı tutmadığı için yatağa bağımlı olarak hayatını sürdürmekte. Rahatsızlığını duyunca Serenay’ı ziyaret etmek, bir ihtiyacı olup olmadığını sormak istedik. Yatağından kalkıp sokakta gezebilmesini sağlamak için de akülü araba hediye ettik. Güle güle kullansın” dedi.

Dündar’ın hediye ettiği akülü arabasına binerek ilk turunu atan Serenay Kübra Yıldırım, büyük mutluluk yaşadı. Dündar’a akülü araba için teşekkür eden Yıldırım, artık bağımlı olduğu yatağından kalkarak sokakta dolaşabileceği için büyük sevinç yaşadığını ifade etti. Yıldırım’ın ailesi de Dündar’a göstermiş olduğu duyarlılık ve verdiği destekler için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X