Başkan Edebali gençleri ağırladı

Uludağ Üniversitesi öğrencileri ile Erasmus Öğrenci Değişim Programı için Bursa’ya gelen yabancı öğrenciler, Dünya Gençlik Günü dolayısıyla Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi ziyaret etti.

Başkan Edebali gençleri ağırladı

Uludağ Üniversitesi Rektörü Başdanışmanı Yardımcı Doçent Doktor Fikri Pala, UÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Emel Selimoğlu, UÜ Öğrencileri ve Erasmus Öğrenci Değişim Programı ile Bursa’ya gelen 4 yabancı öğrencinin bulunduğu ziyarette konuşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Belediye olarak güçlü toplum için gençlerin kalkınmaya ve barışa katkılarını sağlamak, gönüllü çalışmalar yapmalarını desteklemek istiyoruz” diye konuştu.

Edebali, öğrenci toplulukları ile eşleştirilecek Yıldırımlı gençlerin ilçenin kalkınması için birlikte proje geliştireceklerini söyledi. Gençlik komitelerini oluşturan gençlere yönelik kapasite geliştirme amaçlı ve proje esaslı düşünme eğitimleri düzenleneceğini söyleyen Edebali, “Gençlere destek olalım ki, üretken ve güçlü liderler yetiştirecek kuşaklar oluşmasını sağlayabilelim” dedi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Başdanışmanı Yardımcı Doç. Dr. Fikri Pala da, Edebali’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X